Satelliet Internet

Tooway™ verbindt uw computer/notebook via een satelliet met een super snelle lijn naar de internet backbone. Een KA-Satelliet schotel,
modem en een Tooway abonnement is het enige wat u verder nodig heeft. 
 In 2011 is de Eutelsat gelanceerd en met een Tooway KA satelliet
schotelset kunt hiermee verbinding maken en krijgt u een bandbreedte v
an 22Mb download en 6Mb upload tot uw beschikking. De 22Mbps
download snelheid is o
veral in Europa beschikbaar, onafhankelijk van telefoon of kabelverbindingen.

 

Tooway dealer:

Al meerdere jaren zijn wij niet alleen in Nederland maar ook voor Italië, Frankrijk en Zwitserland de dealer van de Tooway Satelliet internet.
Met een Tooway satelliet heeft u al vanaf € 16,50 per maand een internetlijn. Uitstekend alternatief voor ADSL of heeft u een vakantiehuis
in het buitenland en u wilt genieten van betrouwbaar, snel en het goedkoopste Satelliet internet, dan bent u hier aan het juiste adres.
 

Satelliet internet is dus zeer interessant voor locaties waar geen of nauwelijks goede kwaliteit van ADSL geleverd kan worden of als u tijdelijk internet nodig heeft.

 

Flexibele periode:

Ook interessant is het flexibel abonnement voor een korte periode met minimaal 5 maanden afname. Ideaal voor de zomer bij uw vakantiehuis.
U zit niet vast aan een jaarabonnement, dus geen overbodige maandlasten bij geen gebruik. Kijk in de tabel hoeveel voordeel aan euro's u dit kan opleveren.

WiFiSysCall